Tuinaanleg

De grootte van de opdrachten voor tuinaanleg groeit elk jaar. We kijken er dan ook graag naar uit om ook voor uw tuin een volledige make-over te mogen doen. We doen dit helemaal conform uw wensen en houden daarbij uiteraard rekening met uw budget.

Wij realiseren bijna alle werkzaamheden in eigen beheer, met onze eigen mensen. Dat is onze kracht om U een totaalpakket aan te bieden. 

Voor een gedetailleerd plan brengen we u graag in contact met een van de huisarchitecten waar we geregeld mee samenwerken. 

Prairietuin Schilde

Als natuurliefhebber wenste deze klant een tuin met bloemenpracht en een brede diversiteit aan flora en fauna.

De opdracht was een echt huzarenstukje, maar het resultaat mag er zijn. Deze tuin heeft steeds een pracht aan kleuren, hij is in geen enkel seizoen saai te noemen !

Privétuin Zandvliet

De verouderde tuin met vijver vroeg om een volledige renovatie en opwaardering.

En dit onder het motto: ‘kleine tuin, grote werken’ !

Met een keramisch terras en kunstgras is hier een minimaal onderhoud en maximaal tuinplezier gegarandeerd.

Bedrijfstuin Volvo

Hier contacteerde de bouwheer ons voor het aanleggen van de groenvoorziening. Na enkele leuke gesprekken wisten we hem te overtuigen om een Scandinavische look te creëeren als knipoog naar het automerk. 

De tuin met naaldbomen, rotsblokken en siergrassen met groenmassieven is bijzonder geslaagd. Zo zie je maar dat een bedrijfsterrein helemaal niet saai hoeft te zijn. 

+32 (0) 487 331 208

Volg ons op Facebook en Instagram